Orthomoleculaire geneeskunde, Bioresonantie

en Coaching

Mijn Blog

Blog

view:  full / summary

De Bicom Optima in huis

Posted on December 30, 2015 at 6:16 AM Comments comments (40)
Half december 2015 hebben we de Bicom Optima in de praktijk gekregen! Daar zijn we heel erg blij mee. Deze machine is een goede verbeterslag naar nog betere behandelresultaten in onze praktijk. Het apparaat heeft behoorlijk wat meer mogelijkheden dan de voorloper. Als u geïnteresseerd bent in de technische details kunt u kijken op www.fitronics.nl, de importeur van de Bicom. Op deze website staan wij nu ook als therapeut vermeld. 

Daarnaast hebben we onze eigen Bicom 2000 hebben we ingeruild voor voor een mobiele versie zodat we eventueel twee behandelingen tegelijk kunnen doen of in een noodgeval op locatie kunnen werken.
We zijn klaar voor 2016!

Eveline op therapeutenbeurs voor de Bicom

Posted on November 7, 2013 at 3:11 PM Comments comments (38)
Zaterdag en zondag 9 en 10 november wordt de Internationale Therapeutenbeurs in Apeldoorn gehouden.
Op zondag ben ik uitgenodigd door Fitronics, de exclusieve importeur van de Bicom om de Biocom Optima te demonstreren. De Bicom is een zeer gerenommeerd Bioresonantie en Electro acupunctuur apparaat. Onlangs heb ik ook  een Bicom aangeschaft. Een prachtig apparaat waar ik in het verleden al een aantal jaren mee gewerkt heb. 
Mocht u interesse hebben, u bent van harte welkom in het Evenementencomplex "Americahal" in Apeldoorn
 

In de opkamer bij Sietske en Henk Nijland

Posted on September 1, 2013 at 3:37 PM Comments comments (228)
Open dag bij Sytske Nijland op boerderij WerdanditOpen dag bij Sytske Nijland! Op het moment dat deze foto gemaakt werd was het stilte voor de storm!!!
Het is een hele prachtige middag geworden....Heel druk, heel mooi, hele warme sfeer en mooie mensen! Bedankt Sytske en Henk voor jullie uitnodiging in jullie prachtige boerderij. We komen de volgende keer graag weer!

Vandaag open dag

Posted on September 1, 2013 at 3:28 AM Comments comments (337)
VANDAAG OPEN DAG !!!!
Vandaag is het zover! Eveline en ik staan op de open dag van Sytske Nijland om mensen over Eveline 's werk te informeren! Van half 2 tot half 6 bij boerderij "Werdandit", Oude Dalfserweg 7, Zwolle.
Dus als je vanmiddag zin hebt om te komen : welkom!
Groet Eveline en Marjolein

Gast op open dag ! Tekentaal en creatieve bewustwording

Posted on August 28, 2013 at 10:35 AM Comments comments (7911)
Op zondag 1 september heeft Sytske Nijland een open dag!
Ze heeft mij en nog enkele anderen uitgenodigd om gastpresentaties te houden!
Er is een expositie van Sytske als onderdeel van de Kunstroute Overijssel. Om 15.00 uur kunt u deelnemen aan een gratis kennismakingsworkshop Tekentaal. Daarnaast geeft Sytske informatie over haar cursussen: van Mandala tekenen tot textielcollages en meer....
Anke Bosma is aanwezig. Zij houdt zich bezig met Mindfullness en coaching bij kanker.
Marij van Dam is er ook! Zij werkt met de MIR-methode en bachbloesems
Uiteraard ben ik ook aanwezig ! Voor mensen die mijn werk en mij willen leren kennen misschien een optie om langs te komen. Voor mensen die mij al kennen de mogelijkheid om met de andere aanwezigen kennis te maken.
U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen.
Plaats: Boerderij "Werdandit", Oude Dalfserweg 7, 8026PW Zwolle.
Tijd: van 13.30 uur tot 17.30 uur.
Toegang gratis

Nieuwe bacterie in teken?

Posted on August 25, 2013 at 1:38 PM Comments comments (33)
Vorige week kwam het bij alle media onder de aandacht. Er zou een nieuwe bacterie in teken ontdekt zijn. Als je nu googled op deze Borrelia Miyamotoi
komt de website van het Rijksinstituut voor de volksgezondheid als eerste naar boven. Op de site staat te lezen dat er een patiënt in het AMC was beland die veel klachten had die op de ziekte van Lyme duidden. Toch was een test met de Borrelia Burgdorferi negatief. Men is de patiënt volgens de lymeprotocollen gaan behandelen, op zich is dit baandoorbrekend te noemen. De patiënt knapte op! De arts is bewust gaan zoeken naar een nieuwd Borrelia bacterie en kwam in Amerika uiteindelijk terecht bij de Borrelia Miyamotoi...Het bleek inderdaad dat de Amerikaan deze Borrelia variant bij zich droeg!
 
Ik ken deze en nog 19 andere varianten van de Borrelia bacterie nu anderhalf jaar. De reguliere geneeskunde loopt dus achter de feiten aan. Hoe lang zal het duren voordat ze ook de bij mij bekende Borrelia varianten erkennen en herkennen...  
Tot die tijd zullen alle mensen die met andere dan de twee nu bekende Borrelia bacteriën in het reguliere circuit "afgescheept" worden met diagnoses als reuma,  of...het zal wel tussen de oren zitten.
Als u klachten heeft die bij de diagnose: ziekte van Lyme horen komt u dan vooral langs om dit te laten testen. Ook als u gebeten bent door een teek, vlo of gestoken bent door een steekvlieg en u vertrouwt het niet....Even laten testen...Voorkomen is nog altijd beter dan genezen...
Eveline van Drongelen

Website in de lucht!

Posted on August 25, 2013 at 3:20 AM Comments comments (5)
Hallo,
Vandaag gaat de website de lucht in ! Er zal de komende tijd nog behoorlijk wat aan toegevoegd worden maar het begin is er! Voor tips hou ik me aanbevolen...
Vriendelijke groet, Eveline
 

Rss_feed